perjantai 3. marraskuuta 2023

Hirvaan vanhenpainyhdistyksellä on menossa jo 14. toimintakausi!Tervehdys kaikille!

Emme ole päivitelleet nettisivuja kovin ahkerasti muutamaan vuoteen, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan. Pidimme vasta vuosikokouksen ja kävimme läpi edellisen kauden asioita. Sieltä pomppasi esiin monille yllättävä asia. Hirvaan vanhemmat ry on käyttäny varoja 1.8.2022-31.7.2023 välisenä aikana xylitolpastilleihin yli 800 euroa! Tämä pisti useamman jäsenen miettimään, kuinka edullinen "pastillihuolto" vanhemmille on päiväkodeissa ja kouluissa. Yhdistyksessä on mukana 36 jäsentä ja jäsenmaksu on vain 20 euroa vuodessa/perhe. Pyydänkin jokaista perhettä harkitsemaan jäsenyyttä, jotta toimintamme jatkuu ja voimme toimia lapsiperheiden asialla jatkossakin.  


Facebookissa kannattaa liittyä Hirvas ja Hirvaan vanhemmat ry ryhmään, siellä tiedotamme tapahtumista, sekä instagramissa hirvaanvanhemmatry. Moni varmaan onkin huomannut, että ostimme vasta koululle rumpusetin, sekä kaiutinmikrofonisetin, saimme toiveet koululta ja me toteutimme ne. Päiväkodeille myös olemme ostaneet heidän itse toivomiaan leluja ja pelejä. 


Tällähetkellä myymme pilkkosia ja kakkutukun tuotteita. Jokainen tilaus ja liittynyt jäsen on arvokas ja auttaa meitä ja Hirvaan lapsiperheitä kovasti, kiitos! 

Jäseneksi liittyminen on täysin vapaaehtoista, eikä velvoita mihinkään toimintaan mukaan. Liittyä voi myös kannattajajäseneksi. 


Joulukuussa on tulossa kauneimmat joululaulut, sekä disco jonne saapuu DJ Juke! Niistä lisää lähempänä. Otamme vastaan idoita, mitä kylälle ja lapsille toivoisitte järjestettävän. Perheliikuntakerho on joka torstai 17-18.30, tervetuloa sinne tutustumaan muihin kylän lapsiperheisiin ja kerromme myös vanhempainyhdistyksestä mielellämme lisää!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti