perjantai 4. lokakuuta 2019

Hirvaan vanhemmat ry kaipaavat nyt kipeästi uusia jäseniä hallitukseen ja toimintaan!


Aktiivisia toimijoita on tippunut joukostamme useampia muuttojen ja uusien elämäntilanteiden vuoksi. Hirvaan vanhempien periaate on, että jokainen osallistuu toimintaan omien voimavarojensa mukaisesti. Mutta jos aktiivisten toimijoiden porukka vain pienenee, loppuu voimat myös viimeisiltä tsemppaajilta.

Nyt olemme siinä tilanteessa, että voimavarat on lähes käytetty. Haluamme kuitenkin tarjota vielä tuelvaisuudessakin Hirvaan kylän varhaiskasvatukselle ja perusopetukselle sekä lapsiperheille omalta osaltamme tukemme, olkoon se sitten hankintoja tai toimintaa.

Haluamme toimia jatkossakin lapsiperheiden asialla! Jotta tämä onnistuisi tarvitsisimme joukkoomme "tuoretta" porukkaa, mitenkään väheksymättä meidän vanhoja toimijoita 😊 Tekin olette kullan arvoisia yhdistyksen toiminnalle! Kuitenkin uudet ideat ja uudet osaajat olisivat enemmän kuin tervetulleita joukkoomme.

Lähdetään siis yhdessä toimimaan lapsiperheiden asialla. Yhdessä puuhaamalla taakka ei kasva liian isoksi kenellekkään ja pystyisimme tarjota tahtotilamme mukaista tukea lastemme parissa puuhaileville tahoille.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti