torstai 29. lokakuuta 2015

Yhdistyskuulumisia

26.10 pidetyssä vuosikokouksessa muodostimme uuden hallituksen. Kiitokset paikalle päässeille idearikkaasta ja intoa täynnä olleesta illasta! Hallituksemme puheenjohtajana jatkaa Heidi Kotala-Paaluharju. Yhteystietomme pysyvät ennallaan, parhaiten meidät tavoittaa facebookin kautta omasta ryhmästämme tai yhdistyksen omasta s-postiosoitteesta hirvaan.vanhemmat(at)gmail.com. Järjestäytymiskokouksen pidämme sovitusti allekirjoittaneen kotona ensi tiistaina kello18 alkaen. Keskustelemme tuolloin muun muassa mahdollisista sääntömuutoksista.

Hirvaan Vanhemmat ry haastaa 8.11.2015 olevan isänpäivän kunniaksi marraskuun ajaksi isät, isäpuolet ja isoisät leikkimieliseen kirjabingoon! Kirjabingo-lomake on lähetetty jäsenistölle s-postiin. Lukuhaasteen tavoitteena on innostaa lukemaan lasten kanssa myös sellaisia kirjoja, joihin ei ensimmäisenä olisi tarttumassa. Ei ole vaarallista, vaikka kaikkia bingoruudukon kohtia ei saisikaan toteutettua tai yhdellä kirjalla tulisi kuitanneeksi useamman rivin. Tärkeintä on saada uusia, yllättäviä ja ilahduttavia lukuelämyksiä yhdessä lasten kanssa. Osallistujien kesken arvotaan joulukuun alussa lastenkirjapalkintoja.
 
Muistutuksena vielä, että jos käyt luovuttamassa verta 3.11. tai 4.11 Kalotinlinnassa niin muista mainita olevasi Hirvaan Vanhemmat ry:n VeriRyhmässä! Verenluovutus-kampanjaan voit pyytää halutessasi mukaan myös naapurisi, ystäväsi, sukulaisesi tai muita läheisiäsi; monta kättä voi auttaa enemmän kuin yksi.

Aiemmilta vuosilta jo osalle tutuksi tulleen Joulupukkipalvelun toteuttamisen suunnittelu on myös käynnistetty, mahdollisesti tänä vuonna on tulossa myös tonttupalvelua. Myös pikkujoulut ovat tulossa 11.12, illan sisältö ja aikataulu tarkentuu lähipäivinä.

Hallituksen ajantasaisen jäsenlistan ja muuta tietoa tulevista suunnitelmista päivitämme lähiaikoina kotisivuillemme. Olethan siis kuulolla! :)
 
Iloista ja innostavaa syksyn alkua ja talven odotusta!

Hallituksen puolesta, Krista Saijets

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti