torstai 15. elokuuta 2013

Muutama tiedotusasia näin syksyn edetessä:


- Alakemijoen kesaäjuhla pidetään Hirvaan koululla 24.8 klo16-19.30.  

Talkoilijoiden apua kaivataan käytännön järjestelyihin. Esimerkkejä asioista joissa voisit auttaa: myyntikojujen hakeminen&vieminen, tavaroiden kantaminen, puffettiin käsiparina toimiminen tai vaikkapa kyläyhdistyksen järjestämien arpajaisten palkintojen kyseleminen.

Arpajaisilla kyläyhdistys kattaa tapahtuman järjestämiseen liittyviä kustannuksia. Palkinto voi olla esimerkiksi tuote, palvelu tai lahjakortti. Haemme arpajaispalkinnot tarvittaessa kotiovelta. Yksityiset ihmiset ovat lähteneet mukaan myös omalla työpanoksellaan: arpajaispalkinnoksi voi tarjota esimerkiksi nurmenleikkuuta, lumitöitä tai vaikkapa siivousta..

Jos Sinulla olisi mahdollisuus suoda hetki tämän yhteisen ponnistuksen toteutumiseksi niin otathan yhteyttä mitä pikimmin vaikkapa allekirjoittaneeseen osoitteeseen krista.saijets (at) outlook.com tai soderlund.satu (at) gmail.com
 

-Hirvaan Vanhemmat ry:n kysely toimintaan liittyen on elokuussa jaettu koululaisten ja päivähoidon piirissä oleville perheille. Mikäli kyselyä et jostain syystä saanut tai se on vielä täyttämättä niin saat sen minulta sähköisesti. Täytetyt kyselylomakkeet voi palauttaa koululla ja päiväkodilla olevaan laatikkoon, haen sen ensi viikolla. Lomakkeiden tarkoituksena on kartoittaa perheiden kiinnostusta ja mahdollisuutta osallistua toimintaan.


- Yhdistys on jalkautumassa nyt syksyllä enemmän myös koulun puolelle. Toiveena olisi että seuraavan kauden hallitukseen saataisiin jäseniä niin päiväkodin ja eskarin kuin koulunkin puolelta vanhemmista.Seuraava Hirvaan vanhempainyhdistyksen kokous pidetään koululla maanantaina 26.8 klo18. TERVETULOA MUKAAN! Aiheina mm. tulossa oleva kesäjuhla, vuosikokousasioiden ennakkovalmistelu ja alkavan uuden kauden alustava roolitus. Kokouskutsu lähetetty jäsenistölle.


- Hirvaan Vanhemmat ry on palkinnut hirvaslaisen aktiivin pitkään kestäneestä pyyteettömästä toiminnasta kylän lasten hyväksi, kiitos vielä tätäkin kautta siis Harri Juntuselle, Vuoden 2012-2013 Hirvaan lasten liikuttajalle.



- Rovaniemen 4H-yhdistys etsii edelleen kerhonohjaajia syksyllä alkaviin kerhoihin. 4H-yhdistys järjestää nuorille kerhonohjaajakurssin Ranualla 31.8.-1.9. Tavoitteena on saada lisää kerhoja kylille 7-12 -vuotiaille koululaisille.  Lisätietoja http://rovaniemi.4h.fi/yhdistyksen-toiminta/nuorten-tyoelamavalmennuskurssit/osaava-kerhonohjaaja/.




































- Kaupungin kansalaisopiston kursseille ilmoittautuminen alkaa 21.8 osoitteessa https://opistopalvelut.fi/rovaniemi/




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti