Ota yhteyttä!

Yhteystiedot
hirvaan.vanhemmat@gmail.com 
http://hirvaanvanhemmat.blogspot.fi/ 
 
Ovatko lapsiperheiden asiat sinullekin tärkeitä?Hirvaan vanhemmat ry pyrkii toiminnallaan tukemaan Hirvaan päiväkodin, esikoulun ja koulun kasvatus- ja opetustyötä. Perheiden vapaa-aikaan järjestämme mahdollisuuksien mukaan toiminnallista puuhaa lapsille sekä koko perheelle.
Mitä Hirvaan Vanhemmat ovat saaneet aikaan?

     Aiempien toimintakausien tapahtumia mm.
  • lahjoitettu xylitol-pastillit Hirvaan päiväkodille, esikouluun ja koululle 
  • jouluaaton palvelu
  • lapsi-aikuinen liikuntakerho alle kouluikäisille
  • VIP-VIIKKO (Viikko Ilman Pelejä) päiväkoti- ja alakouluikäisille
  • varhaiskasvatuksen ja koulun media-teemaisen vanhempainillan järjestelyyn osallistuminen
  • Tuomo Rannankarin lastenkonsertti Hirvaan koululla
  • monitoimikerhotoiminta
Nettisivuillamme on lisää aikaansaannoksia sekä muita tietoja yhdistyksemme toiminnasta. Käy tutustumassa ja ota rohkeasti yhteyttä, jos mielessäsi on ideoita toimintaan tai hankintoihin. Löydät meidät osoitteesta http://hirvaanvanhemmat.blogspot.fi/.

Vanhempainyhdistyksen jäsenyys on helppo tapa olla auttamassa. Jäsenmaksu toimintakaudelta (1.8.–31.7.) on vain 15€/perhe. Jäsenmaksutulot ovat merkittävä toimintamme rahoituslähde, eikä velvoita osallistumaan vanhempainyhdistyksen toimintaan. Toimintamme muotoutuvat innokkaiden toimijoiden mielenkiinnon, taitojen ja voimavarojen mukaan. Voit siis olla aktiivinen tai ”hiljainen” jäsen, kumpiakin tarvitaan toimivaan yhdistykseen.

Jäseneksi voit liittyä täyttämällä liittymiskaavake ja toimittamalla se jollekin vanhempainyhdistyksen hallituksen jäsenelle tai sähköpostitse ilmoittamalla liittymiskaavakkeen tiedot osoitteeseen hirvaan.vanhemmat@gmail.com.