lauantai 25. toukokuuta 2013

Kiitokset Kevätkirpun kävijöille ja tekijöille

Sydämelliset kiitokset onnistuneesta kevättapahtumasta kaikille osallisille! Väkeä kävi oikein mukavasti ja tunnelma oli kaikin puolin hyvä. Päivitin Aikaansannokset-osioon nähtäville muutamia kuvia, käykäähän katsomassa. Jos olet ottanut kuvia jotka haluaisit julkaistavan sivuillamme niin otathan yhteyttä vaikkapa sähköpostitse  :)

Ajankohtaista-osiotakin on nyt päivitetty, kesälläkin on useampia tempauksia kylällä, muun muassa leikkipuistotreffejä sekä nuotioiltoja.

Maanantaina 27.5 kokoonnumme Hirvaan koululle keskustelemaan eri yhdistysten yhteistyöstä ja tulevaisuudesta sekä mm. Alakemijoen kesäjuhlasta. Mukana Hirvaan Vanhemmat ry:n lisäksi Hirvaan kyläyhdistys, Hirvaan Martat ja Valajaisen metsästysseura.

Tervetuloa rohkeasti mukaan tutustumaan kyläläisiin! :)


Näiden lisäksi tulossa myös:
4.6 klo17-20 Ounasrastit Kalliovaarassa (Tuomijärventie) ja 23.7 Tuomivaarassa (Imarintie).
Kaikelle kansalle tarkoitettu kuntosuunnistustapahtuma. Maastoon voi lähteä yksin tai porukassa., halutessaan radan voi kiertää ilman ajanottoa. Maali sulkeutuu klo20. Paikalla tarjotaan neuvoja ja opastusta uusille harrastajille.  Opastus tapahtumiin on kyseisen päivän Lapin Kansassa sekä suunnistusliiton kuntorastikalenterissa.

11.8 klo12-  kesäkirkko ja yhteislaulua Hirvasojan laavulla Rovaniemen seurakunnan Alakemijoen seurakuntapiirin sekä Hirvaan diakonian toimesta. Makkaranpaistoa ja pullakahvit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti