keskiviikko 29. elokuuta 2012

Aktiviteetteja Hirvaalla lapsille ja aikuisille

Tänä syksynä emme Hirvaan vanhempainyhdistyksen toimesta järjestä zumbaa, mutta kylälle on saatu sovittua paljon muita aktiviteetteja.

Meneillään olevan Liikun-jalkapallokerhon lisäksi Hirvaalle on tulossa perinteisten Rovalan muskarikerhojen lisäksi lapsille Sporttiviikarit- ryhmä Rovalan kautta 21.9-7.12.2012 perjantaisin klo18-18.45, kohderyhmänä 3-5vuotiaat ja ohjaajana Juuli Huttu-Hiltunen.
Hirvaan Vanhempainyhdistyksen toimesta tulossa hieman myöhemmin lapsille kohdennettu Monitoimikerho, tästä laitetaan lisätietoa lähempänä ajankohtana.

Lisäksi tulossa Kaupungin kansalaisopiston järjestämänä sunnuntaisin klo19-20.30 Itämaista tanssia alkeisryhmä 9.9.2012-2.12.2012 ja 13.1.2013-28.4.2013, Annikki Suopajärvi ohjaa.

Lisäksi on mahdollisuus olla osallistumassa vanhempainyhdistyksen toimintaan. Osallistumme nimittäin tänäkin vuonna joulukuun alussa myyjäisiin. Viime vuoden myyjäistuotoilla meillä oli ilo hankkia Hirvaan esikouluun ja päiväkotiin iso määrä uusia soittimia. Tänä vuonna myyjäistuotoilla tähtäämme myös yhteiseen hyvään, tällä kertaa kevätretken muodossa. Joulumyyjäisiin valmistaudumme keräämällä arpajaispalkintoja ja viettämällä yhteisiä askartelu- ja ompeluhetkiä, näihin kaikki kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita. Tarkempaa tietoa näkyvillä lähipäivinä täällä yhdistyksen nettisivuilla Ajankohtaista-osiossa.

Ihanan aktiivista ja mielenkiintoista syksyn jatkoa siis jokaiselle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti