maanantai 30. heinäkuuta 2012

HIRVAALLE TULOSSA KERHOJA

Heipä hei ja ihanaa kesää Hirvaan Vanhemmat ry:n jäsenistölle!

Minulla on iloisia uutisia kerrottavana.

Hirvaan Vanhemmat ry on saanut apurahan Lapin elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukselta lasten paikalliseen harrastustoimintaan. Avustus on tarkoitettu käytettäväksi vapaa-aikana tapahtuvaan kerhotoimintaan. Vanhempainyhdistyksellämme on tarkoituksena toteuttaa Hirvaalla 5-10 vuotiaille lapsille suunnattu Monitoimikerho. Kerhon tarkempi sisältö ja aikataulut sovitaan toteutumissuunnittelupalaverissa 8.8 klo18.08 Soinilassa :) Nyyttäri-idealla juomma kaffet ja teet.
Ilmoittaisitko pääsetkö tulemaan, kiitos! Kerhosta tullaan laittamaan tiedotusta kunhan aikataulut ja sisältö ovat varmistuneet. Olethan siis kuulolla jos et pääse itse paikalle suunnittelemaan.


Lisäksi pyynnöstä tiedotan myös, että Hirvaalle on tulossa Jalkapallokoulu 4-7 vuotiaille lapsille elo-syyskuussa mikäli osanottajia tulee riittävästi. Osoitteessa www.liikun.com/jalkapallokoulut.html on lisää tietoa. Laitathan siis sanan kiertämään että kylälle saataisiin lisää aktiviteetteja pienillekin. Ilmoittautumiset joko s-postitse osoitteeseen tommi.kangas@liikun.com tai puhelimitse 040-7710 339.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti