tiistai 22. marraskuuta 2011

Hirvaan Vanhemmat ry tiedottaa


« Hirvaan Vanhemmat ry:n hallituksen nykyinen kokoonpano on muuttunut 31.10.2011 pidetyn vuosi- ja järjestäytymiskokouksen yhteydessä. Kauden 2011–2012 hallituksen jäsenistön tiedot päivitetään yhdistyksen internet-sivuille lähiaikoina. Tiedoksi kuitenkin kaikille jäsenille jo nyt, että hallituksen uutena puheenjohtaja on aloittanut Eeva-Maria (Eepu) Soini.

« Hirvaan Vanhemmat ry on saanut itselleen logon. Tarkoituksena on teettää paitoja ja banderolli, joissa olisi näkyvissä yhdistyksen logo.

« Hirvaan Vanhemmat ry järjestää Talvifantasiaan liittyen kaksipäiväisenä Sirkuskoulua päiväkoti-ikäisille. Sirkuskoulu rahoitetaan yhdistyksen saamalla apurahalla ja on osallistujilleen ilmainen. Sirkuskoulussa valmistellaan taitoja Talvifantasiatapahtumaa ajatellen. Ohjaajana on Mette Ylikorva. Mette ohjaa sirkustelua myös esityksen lisäksi Talvifantasiassa.

Ilmoittautumisia Sirkuskouluun otetaan vastaan maanantaista 21.11 alkaen sähköpostitse osoitteessa eeva-maria.soini@rovaniemi.fi. Osallistujat otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Huomioithan, että Sirkuskoulu on tarkoitettu lapselle ja vanhemmalle!

Sirkuskoulun aikataulu:

Lauantaina 3.12 Rautiosaaren koulun jumppasalissa, osoite Huhtavainiontie 4 :

1.ryhmä klo 9.00-9.45

2. ryhmä klo10.00-10.45



Perjantaina 9.12 Hirvaan ala-asteen jumppasalissa:

1. ryhmä klo17.00-17.45

2. ryhmä klo18.00-18.45

« Talvifantasiatapahtuma järjestetään torstaina 15.12 klo18-20 Hirvaan päiväkodin ympäristössä. Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä päiväkodin, eskarin, Vanhan Niskalan Issikat-hevostallin, sekä sirkustaiteen ohjaajan Mette Ylikorvan kanssa. Talvifantasia on suunnattu lapsille ja heidän perheilleen, mutta odotamme tapahtumaan myös muita kyläläisiä.

« Kylien yhteisen itsenäisyyspäiväjuhlan järjestelyjen vuoksi zumbassa on hienoinen muutos. Sunnuntain 4.12 sijasta zumbaamme lauantaina 3.12 klo19-20 Rautiosaaren koulun jumppasalissa, osoite on Huhtavainiontie 4. Sunnuntaina 27.11 sekä 11.12 zumbaamme normaaliin tapaan Hirvaan ala-asteen jumppasalissa klo19-20. Syyskausi päättyy 11.12 järjestettävän jumpan jälkeen. Kevään osalta ohjaaja tulee muuttumaan. Tarkempaa tietoa aikataulusta, ohjaajista/ ohjaajasta sekä jumpan sisällöstä ilmoitetaan kunhan asiat selviävät. Otamme myös vastaan ehdotuksia ja toiveita kevään jumppien sisällöstä.

« Yhdistys osallistuu Naisyrittäjien järjestämään joulumyyjäistapahtumaan, joka tänä vuonna pidetään sunnuntaina 11.12 Kalotinlinnassa. Olemme talkoilla saaneet tehtyä myyjäisiä varten mm. kauniita tonttulakkeja, tuubihuiveja, sytykeruusuja ja saunatuoksupusseja. Myös arpajaisiin on kerätty palkintoja.

Kuivakakkuja, piparkakkuja ja muita myyntiin tai arpajaispalkinnoiksi tulevia tuotteita voi tuoda päiväkodille tuotavaan laatikkoon maanantaina 5.12 alkaen. Tarvittaessa voin hakea leipomukset myös kotoa, tässä tapauksessa ota yhteyttä hyvissä ajoin! Laitathan leipomuksiin paperille listan käytetyistä ainesosista (mahdollisten allergioiden vuoksi) sekä leipomis-päivämäärän. J Kiitos jo etukäteen kaikille tavalla tai toisella myyjäisvalmisteluihin osallistuville!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti