torstai 29. syyskuuta 2011

Terveiset hallituksen kokouksesta 28.9.11

Kiitokset kaikille kokouksessa paikalla olleille.

Tässä yhteenvetona ajankohtaisimmat asiat:
- Päiväkodin parkkipaikka-työstä ollaan oltu yhteydessä eteenpäin, jotta remontin myötä parkkipaikasta tulisi mahdollisimman turvallinen.

- Pilkkoset-myynti jatkuu, tuotteita myynnissä 16.10 asti. Tuotekasseja on saatavilla uusille kiinnostuneille myyjillekin. Jos sinusta tuntuu, että voisit kantaa kortesi kekoon varainhankinnan hyväksi, niin yhteyttä asiaan liittyen voi ottaa esimerkiksi s-postitse tai tulevana askartelutalkoopäivänä.

- Joulumyyjäistalkoopäivä lähestyy. Edelleen tarvista kynttilänpätkille. Muita tarvikkeita on jo hyvin koossa. Talkoilemme siis sunnuntaina 2.10 klo12-15 Puistolassa. Kaikki ovat tervetulleita osallistumaan omien voimavarojen mukaan! Samalla ideoidaan seuraavia talkoo-aiheita myyjäisiin liittyen.

- Kehitysideoita otetaan vastaan jäsenetuja ajatellen. 

- Talvifantasian suunnittelu on kovassa vauhdissa, tarkempaa tietoa tulee Eepulta lähiaikoina.

- Logo-asia on vireillä. Paidan painatus on kilpailutettu, päätettiin ottaa värivaihtoehdoiksi musta ja punainen. Aletaan organisoimaan paitatilauksia kunhan logo on valmis. 

- SEURAAVA KOKOUS on maanantaina 31.10. Pidämme ensin hallituksen kokouksen klo17.30-18 ja sitten vuosikokouksen klo18 alkaen. Paikalle kutsutaan myös mahdollisia yhteistyötahoja. Minna huolehtii kutsut.

Paljon muutakin on tekeillä, mutta tarkempi selvitys kokouksen sisällöstä tulee Kokousten antia-osioon lähiaikoina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti